8. júna 2016

Slovak Horror Story (11)

Hubert rozmýšľal o tom, ako zabiť upíra, ale bojoval sám so sebou. Martin M. sa pozeral na Huberta a potom mu povedal, že on musí zabiť Annu, aby sa stal skutočným upírom. Hubert sa pozrel na Annu a povedal: „Prepáč, ale to je jediný spôsob.“

Pobozkal ju na čelo a potom ju uhryzol do krku. Krv tiekla po krku a Anna padla na kolená. Martin M. bol potešený a začal sa hlasno smiať. Kľakol si, zavrel oči a roztiahol ruky. V tom čase Hubert mávol rukou k Martinovi M., prerazil mu kožu a schmatol srdce. Tlčúce srdce sa pomaly zastavilo a Martin M. zomrel a začal horieť. Ostatní upíri kričali a tiež začali horieť.

Hubert upadol do bezvedomia a prebudil sa za svitania. Videl popol a spálenú zem. Tam boli krvavé kroky, ktoré viedli späť k zámku. Nasledoval kroky a prišiel na miesto, kde v dávnej minulosti našli pokrútenú a zakrvavenú Zuzanu.

Hubert si práve uvedomil celú pravdu. On je ten človek, ktorý zabil Zuzanu, on zabil mladú turistku a teraz zabil svoju manželku Annu. Uvedomil si, že žije už päťsto rokov, každú manželku zabije, potom všetko zabudne a začne znovu.

Začal panikáriť, hľadal ceruzku a papier, aby si zapísal všetko, čo musí vedieť, aby neurobil rovnaké chyby znova, ale, bohužiaľ, nestihol. Spadol na zem, transformácia na prekliateho sa začala. Omladol v priebehu dvoch minút a zabudol na všetko o svojich minulých životoch.

Nový Hubert odišiel do sveta a začal žiť svoj ôsmy život.

The End.

Pre Slovenskú kravatu napísal Matej Hasnek.

Matej je v 3. roku bakalárskeho štúdia slovakistiky na Univerzite v Záhrebe.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára